loader image
Search
راهنمای جامع تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا

تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا

افراد متقاضی کار در کشور کانادا به روش‌های مختلفی امکان مهاجرت به آنجا را دارند. برخی از طریق ویزای کارآفرینی به این کشور ‌می‌روند و برخی مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ را انتخاب می‌کنند. اما هر یک از این ویزا‌ها چه ویژگی‌هایی دارند و تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارتاپ کانادا با یکدیگر چیست؟

در ویزای کارآفرینی شما می‌توانید یک کسب‌و‌کار متداول را در کشور کانادا راه‌اندازی کنید. در ویزای استارتاپ شما یک طرح جدید ارائه می‌دهید که در صورت موافقت باید از شرکت‌های حمایتی کمک‌های مالی دریافت کرده و مسیر موفقیت را بسازید. هر یک از این ویزا‌ها شرایط خاصی دارند که باید درباره آنها اطلاعات کافی داشته باشید.

با دریافت ویزای کارآفرینی یا ویزای استارتاپ کانادا شرایط مختلفی پیش‌رویتان قرار دارد. شما باید ابتدا تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا را با یکدیگر بدانید و سپس بر اساس شرایط و ویژگی‌های موردنظرتان یکی از آنها را برای مهاجرت به کانادا انتخاب کنید. اما آیا ویژگی‌ها و شرایط هر یک از این ویزا‌ها را می‌دانید؟

بررسی کلی تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا

ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا هر دو روش‌هایی برای مهاجرت به این کشور و راه اندازی کسب و کار هستند، اما تفاوت‌های کلیدی بین آنها وجود دارد:

نوع ویزا:

  • کارآفرینی: ویزای کار مشروط است. به این معنی که شما باید ابتدا یک برنامه تجاری را به دولت کانادا ارائه دهید و نشان دهید که می‌توانید در اقتصاد این کشور مشارکت داشته باشید. پس از دریافت ویزا، دو سال فرصت دارید تا کسب و کار خود را راه اندازی کنید و شرایط لازم را برای دریافت اقامت دائم کسب کنید.
  • استارت آپ: اقامت دائم است. این ویزا به شما و خانواده‌تان اجازه می‌دهد تا به طور دائم در کانادا زندگی و کار کنید. برای دریافت این ویزا، باید ایده یک کسب و کار نوآورانه را داشته باشید و توسط یک سازمان منتخب حمایت کننده از استارت آپ کانادا پذیرفته شوید.

شرایط:

  • کارآفرینی: شما باید سابقه تجربه کاری مرتبط، دارایی خالص قابل توجه و تمایل به سرمایه گذاری در کانادا را داشته باشید. همچنین باید الزامات برنامه ای را که برای آن درخواست می دهید، برآورده کنید.
  • استارت آپ: شما باید سابقه تحصیلات تکمیلی، تجربه کاری مرتبط و ایده ای نوآورانه برای یک کسب و کار داشته باشید. همچنین باید توسط یک سازمان منتخب حمایت کننده از استارت آپ کانادا پذیرفته شوید.

مراحل درخواست:

  • کارآفرینی: فرآیند درخواست پیچیده تر است و شامل چندین مرحله است، از جمله ارائه یک برنامه تجاری، مصاحبه و بررسی صلاحیت.
  • استارت آپ: فرآیند درخواست نسبتاً ساده تر است و شامل ارائه یک فرم درخواست، طرح تجاری و مدارک پشتیبانی است.

مزایا:

  • کارآفرینی: به شما امکان می دهد تا کسب و کار خود را راه اندازی کنید و در اقتصاد کانادا مشارکت داشته باشید. همچنین می توانید برای خانواده خود اقامت دائم دریافت کنید.
  • استارت آپ: به شما و خانواده تان اقامت دائم کانادا را می دهد و از شما برای راه اندازی یک کسب و کار نوآورانه در این کشور حمایت می کند.

معایب:

  • کارآفرینی: فرآیند درخواست پیچیده تر است و ممکن است زمان بیشتری طول بکشد تا تأیید شود. همچنین باید سرمایه گذاری قابل توجهی در کانادا انجام دهید.
  • استارت آپ: شما باید توسط یک سازمان منتخب حمایت کننده از استارت آپ کانادا پذیرفته شوید و ایده شما باید نوآورانه و قابل اجرا باشد.

مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا

ویزای کارآفرینی کانادا چیست؟

کانادا یکی از پررونق‌ترین کشور‌های اروپایی است که ارتباطات خوبی با کشور‌های همسایه دارد. موقعیت تجاری مناسب کانادا باعث می‌شود که بسیاری از کارآفرینان خارجی مایل به فعالیت در آنجا شوند. کانادا از کسب‌و‌کار‌های تازه تأسیس در کشور خود نیز حمایت می‌کند و شرایطی را برای آنها در نظر می‌گیرد تا هر چه سریعتر مراحل پیشرفت را طی کنند. در صورتی که با سرمایه مناسب به‌عنوان یک کارآفرین وارد کانادا شوید، به بازار جهانی دسترسی پیدا کرده و کمک زیادی به رشد کسب‌و‌کارتان می‌کنید.

با ورود به بازار جهانی از طریق کانادا به‌عنوان کارآفرین می‌توانید از مزیت‌هایی مثل صادرات مستقیم، تولید تحت لیسانس و … بهره‌مند شوید. البته این موارد فقط مزیت‌های کاری بود، شما به‌عنوان کارآفرین در کانادا از مزیت‌هایی مثل دریافت اقامت دائم نیز بهره‌مند می‌شوید.

شرایط دریافت ویزای کارآفرینی کانادا چیست؟

اداره مهاجرت کانادا شرایط خاصی را برای کارآفرین‌ها در نظر گرفته است که با داشتن آنها می‌توانید سفری بی‌دغدغه به کانادا داشته باشید:

  • تمکن مالی یکی از مهمترین شرایط است. شما باید توان پرداخت هزینه‌های زندگی خود و سرمایه‌گذاری‌های لازم برای شروع کسب‌و‌کار را در کانادا داشته باشید. سرمایه موردنیاز برای راه‌اندازی کسب‌و‌کار در هر یک از استان‌های کانادا با دیگری فرق دارد. شما باید با توجه به اینکه کدام استان را برای کار و زندگی انتخاب کرده‌اید، حداقل سرمایه لازم را تهیه کنید تا ویزا را از اداره مهاجرت بگیرید.
  • شما باید در طول 5 سال گذشته حداقل به مدت 3 سال سابقه مدیریت داشته باشید.
  • کسب‌و‌کاری که در کانادا راه‌اندازی می‌کنید، باید موردنیاز این کشور باشد.
  • شما باید توانایی ایجاد حداقل یک فرصت شغلی برای شهروندان کانادایی را داشته باشید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کارآفرینی چیست؟

  • پاسپورت معتبر
  • مدارک شناسایی
  • گواهی عدم سوء‌پیشینه
  • مدارک اثبات سوابق مدیریتی
  • سند ازدواج در صورت تاهل متقاضی
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB5
  • مدارک تحصیلی
  • مدارک اثبات تمکن مالی
  • گواهی معاینات پزشکی

بررسی مراحل دریافت ویزای کارآفرینی کانادا

اولین مرحله برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا انتخاب استان موردنظر برای شروع کسب‌و‌کار است. شما باید استان‌هایی را انتخاب کنید که شرایط مساعدتری برای اهداف اقتصادی و فعالیت‌ها کاری دارند. حالا نوبت به ایجاد یک برنامه اقتصادی است. در این برنامه باید اهدافی را بگنجانید که با اهداف اقتصادی کانادا همسو هستند. بعد از انجام این کار‌ها باید فرم‌ها را پر کنید و تحویل اداره مهاجرت دهید. با تکمیل فرم‌ها درخواست اخذ ویزا برایتان صادر می‌شود.

بعد از تکمیل فرم‌ها و تشکیل پرونده آفیسر اداره مهاجرت پرونده‌تان را بررسی می‌کند. در صورتی که شرایط و مدارک تأیید شوند، ویزای خوداشتغالی صادر می‌شود. اکنون شما می‌توانید به راحتی شرکت خود را در کانادا ثبت کنید و فعالیت‌های اقتصادی در این کشور داشته باشید.

ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

ویزای استارتاپ مانند ویزای کارآفرینی یک ویزای سرمایه‌گذاری است که به شما اجازه می‌دهد ایده خود را در کشور کانادا پیاده‌سازی کنید. شما در ویزای استارتاپ باید طرح تجاری خود را برای سازمان‌های حمایت‌کننده بفرستید. این سازمان‌ها طرح را بررسی می‌کند و در صورت تأیید از شما و کسب‌و‌کارتان حمایت می‌کنند.

دریافت نامه از سمت سازمان‌های حمایتگر یکی از مهمترین مراحل برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا است. در طی سال متقاضی‌های زیادی برای این سازمان‌ها درخواست می‌فرستند، برای همین ایده و طرح باید کاملاً خلاقانه باشد تا توسط کارشناس‌ها تأیید شود. برای ایجاد یک بیزینس‌پلن قوی توصیه می‌کنیم که زمان زیادی بگذارید و طرحی عالی و بدون نقص ایجاد کنید.

از جمله مزیت‌های ویزای استارتاپ کانادا می‌توان به اخذ اقامت دائم برای خود و خانواده‌تان به‌صورت مستقیم اشاره کرد. اگر این ویزا را بگیرید، بعد از 3 سال پاسپورت کانادا را دریافت می‌کنید. برای اخذ ویزای استارتاپ سطح زبان نیز اهمیتی ندارد و با سطح زبان پایین نیز می‌توانید درخواست خود را ثبت کنید.

بررسی مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا

بعد از اینکه طرح تجاری را برای سازمان‌های حمایتگر فرستادید و از طرف آنها نامه‌ای دریافت کردید، باید برای دریافت ویزای استارتاپ اقدام کنید. بعد از تحویل مدارک در اداره مهاجرت پرونده‌ای تشکیل می‌دهید. اکنون آفیسر پرونده‌تان را بررسی می‌کند و در صورت داشتن شرایط لازم و تکمیل‌بودن همه مدارک اجازه صدور ویزا را می‌دهد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا

  • کپی گذرنامه
  • مدرک زبان
  • گواهی حمایت سازمان تعیین‌شده (Support Letter)
  • نسخه اصلی یا گواهی شناسنامه (در صورت وجود)
  • نسخه اصلی یا گواهی ازدواج (در صورت وجود)
  • کپی معتبر از کارت شناسایی
  • نامه تمکن مالی
  • گواهی پزشکی
  • ارائه مدارک و سوابق پژوهشی و کاری
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی اخذ‌شده

شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

مهمترین شرایط برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا عبارت هستند از:

  • شما باید حداقل مالک 10 درصد از سهام شرکت موردنظر باشید.
  • حداکثر 5 نفر عضو تیم استارتاپی باشند.
  • در صورت داشتن 5 عضو، باید حداقل 50 درصد سهام شرکت را داشته باشید.
  • یک حامی قدرتمند کانادایی داشته باشید.

مقایسه ویزای کارآفرینی و استارتاپ کانادا

بررسی تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا

انواع تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا عبارت هستند از:

اخذ اقامت

در صورتی که برای ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید و درخواستتان پذیرفته شود، بلافاصله شما و خانواده‌تان اقامت دائم می‌گیرید. در ویزای کارآفرینی شما ابتدا باید با ویزای کار وارد کشور کانادا شوید، سپس بین 12 تا 18 ماه را در خاک این کشور بمانید تا در نهایت با تأیید طرح تجاری درخواست اقامت دائم را تأیید کنند.

شرایط سخت

سیستم کارآفرینی در کشور کانادا به‌صورت امتیازی و استانی است، برای همین‌داشتن سن، تحصیلات و سابقه کاری مرتبط امتیاز هستند. برای دریافت ویزای استارتاپ نیاز به هیچ‌کدام از این موارد نیست.

زمان حضور در خاک کانادا

برای اینکه ویزای کارآفرینی را دریافت کنید، باید در هر سال بین 9 تا 10 ماه در خاک این کشور زندگی کنید. در ویزای استارتاپ شرایط ساده‌تر است و شما هر 5 سال باید فقط 2 سال را در خاک کانادا باشید.

مدرک زبان

یکی از تفاوت‌های بارز ویزای استارتاپ و کارآفرینی در مدرک زبان است. برای دریافت ویزای کارآفرینی شما باید در آزمون زبان انگلیسی یا فرانسه نمره قابل‌قبولی در سطح CLB5 و برای برخی استان‌ها در سطح CLB4 داشته باشید. در واقع هر چه نمره زبان بالاتر برود، شانس موفقیتتان برای دریافت این مدرک بیشتر می‌شود. برای دریافت ویزای استارتاپ داشتن حداقل مدرک زبان با سطح CLB5 کافیست.

ویزای استارتاپ یا کارآفرینی، کدام یک را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب ویزای استارتاپ یا کارآفرینی ابتدا باید شرایط را در نظر بگیرید. اگر ایده تجاری نو و خلاقانه‌ای دارید، قاعدتاً از طریق استارتاپ می‌توانید فرصت‌های پیشرفت زیادی در کانادا به دست آورید. اگر صرفاً قصد ورود به یک کسب‌و‌کار را دارید و فرصت‌های رشد زیادی برای خود در کانادا می‌بینید، ویزای کارآفرینی به کارتان می‌آید.

شرایط دریافت ویزای کارآفرینی نسبت به استارتاپ سختتر است و برای دریافت آن وارد مراحل پیچیده‌تری می‌شوید. البته ویزای استارتاپ نیز سختی‌های خود را دارد، مثلاً برای دریافت نامه حمایتی باید مدت‌ها روی طرح تجاری کار کنید و یک ایده خلاقانه ارائه دهید.

برای اینکه به‌صورت دقیق متوجه شوید که آیا کدام ویزا برایتان مناسبتر است، پیشنهاد می‌دهیم که از یک وکیل مهاجرتی حرفه‌ای کمک بگیرید. وکلای مهاجرتی سال‌ها در این زمینه فعالیت دارند و مسیر مهاجرت بسیاری از افراد متقاضی این مدارک را همواره کرده‌اند. این افراد می‌توانند اطلاعات دقیقی درباره مزیت‌ها، عیب‌ها، نحوه دریافت، شرایط، مدارک و … در اختیارتان بگذارند که در هیچ مقاله‌ای نخوانده‌اید. کارشناس‌های مجموعه ویستا سیر در این زمینه در خدمت شما هستند، بنابراین اگر نیاز به راهنمایی دارید، همین حالا با کارشناس‌های این مجموعه تماس بگیرید.

ویزای استارتاپ و کانادا، شروع مسیر موفقیت

با آگاهی از تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا می‌توانید مسیر موفقیت خود را شروع کنید. با قدم‌گذاشتن در این مسیر در‌های جدیدی به روی شما باز می‌شوند که هر کدام فرصت‌هایی عالی در اختیارتان می‌گذارند. بر اساس شخصیت و ویژگی‌های خود یکی از این مسیر‌ها را انتخاب کنید، مراحل موردنیاز برای دریافت ویزا را پشت سر بگذارید، وارد کشور کانادا شوید و به سمت موفقیت قدم بردارید.

تفاوت ویزای کارآفرینی و ویزای استارت آپ کانادا هر چه که باشد، این نکته را در نظر بگیرید که هر 2 آنها باعث موفقیت می‌شوند. دولت کانادا نیز از متقاضی‌های این مدارک حمایت می‌کند تا سریعتر به خواسته‌های خود برسند. با رسیدن به خواسته‌هایتان در کانادا به پیشرفت این کشور نیز کمک می‌کنید، بنابراین موفقیت شما یک معامله 2 سر برد می‌شود؛ برای همین دولت کانادا نیز برای موفق‌شدنتان تمام تلاش خود را می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *